Twitter

Debido a un error, posiblemente de latencia en la conexión a Twitter, los tweets del usuario no pueden mostrarse.

La Fundació Autor incrementa la quantia de les ajudes a projectes culturals dels socis

 El Patronat de la Fundació Autor de la SGAE ha resolt, en la seva darrera reunió, incrementar de 100.000 a 200.000 euros la dotació econòmica destinada a finançar la primera convocatòria de projectes culturals de col·laboració amb socis, oberta el proppassat mes de juny.

La decisió es va prendre després d'haver rebut més de 1.200 sol·licituds de propostes relatives a activitats musicals, audiovisuals i escèniques de promoció i difusió del repertori de la SGAE i a iniciatives de formació i investigació en l'àmbit de la creació i la gestió culturals.


Una vegada estudiades i valorades totes les sol·licituds, el proper mes de setembre es faran públics els projectes seleccionats.

El nou Patronat, constituït el 29 de maig, vol expressar el seu agraïment a tots els socis que han presentat propostes i fer saber, al mateix temps, que la propera convocatòria d’ajudes a projectes culturals sortirà l’any 2013.

 

Per a més informació:

Departament de Comunicació de la Societat General d’Autors i Editors a Catalunya
  Esta dirección de correo electrónico está protegida contra robots de spam. Necesita activar JavaScript para poder verla   - Esta dirección de correo electrónico está protegida contra robots de spam. Necesita activar JavaScript para poder verla